Зареждане

Kyoji Horiguchi победи Darrion Caldwell с гилотина и спечели титлата

Kyoji Horiguchi победи Darrion Caldwell с гилотина и спечели титлата
Публикувано на: Декември 31, 2018 в 15:37 ч
Kyoji Horiguchi се изправи срещу шампиона в категория петел на Bellator, Darrion Caldwell. Двамата се биха в подглавната битка на RIZIN 14, а залога беше встъпителната титла в категория петел на RIZIN. В първия рунд Caldwell беше малко по-активен от своя опонент, който премерваше дистанцията и не поемаше излишни рискове. Darrion не искаше битка в стойка и потърси събаряне като успя да приложи kimura на Horiguchi, но той се спаси. Двамата се изправиха и Kyoji вкара силен удар с крак в стомаха на Caldwell, който падна на земята, но веднага се изправи. Darrion веднага отвърна със събаряне, а Horiguchi едва не изпадна от ринга.

Втория рунд липсваше какъвто и да било екшън след като от самото начало Darrion Caldwell свали Horiguchi на земята и го държеше долу без да вкарва почти никакви удари и се наложи няколко пъти рефера да ги предупреждава, че трябва да се бият. В третия рунд Kyoji вкара ляв на Caldwell, който отново тръгна за събаряне, но този път Horiguchi го спипа и му приложи гилотина, а Caldwell се предаде.



С тази победа Horiguchi става шампион на RIZIN и навлиза в серия от 11 поредни победи в ММА. Darrion Caldwell от своя страна губи серията си от 4 поредни победи в Bellator и запазва титлата си. Много е вероятно да видим реванш между двамата, но този път в Bellator.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес