Зареждане

KSI избухнал в сълзи след загубата от Томи Фюри

KSI избухнал в сълзи след загубата от Томи Фюри
Публикувано на: Декември 5, 2023 в 02:00 ч
В откровено видео в канала си в YouTube, известният създател на съдържание и боксьор KSI, с истинско име Оладжиде Олатунджи, наскоро сподели емоционалните последици от поражението от Томи Фюри. Шокиращата загуба, обявена за единодушно решение в полза на Фюри, предизвика противоречия, тъй като KSI вярваше, че той е спечелил победата.

Битката, проведена в AO Arena в Манчестър, завърши с вдигната ръка на Фюри, въпреки отнемането на точка за непозволен удар. След двубоя KSI, чувствайки се ограбен, инициира обжалване в Професионалната боксова асоциация. Въпреки това независима група за преглед отхвърли жалбата му, добавяйки още повече разочарование към ситуацията.

Изразявайки интензивната си емоция, KSI призна, че е избухнал в сълзи при завръщането си у дома.

„Бях тренирал толкова усилено през последните няколко месеца. Работех извънредно, за да направя това, което повечето хора смятаха за невъзможно и това беше да победя Томи Фюри. Беше лудост, защото толкова много хора мислеха, че съм спечелил битката. 

Фактът, че Томи Фюри не успя да нокаутира ютубър, който се е боксирал от около три години, всъщност е смешен.“, сподели KSI.

Сензацията в YouTube твърди, че той е прегледал обстойно битката, опитвайки се да намери случаи, в които Фюри убедително го е превъзхождал. Въпреки неуспеха, KSI намери утеха в съобщения от фигури в сферата на бойните спортове, включително Еди Хърн, Израел Адесаня, Ариел Хелуани и множество онлайн поддръжници, които вярваха, че той трябваше да спечели.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес