Зареждане

KSI и IShowSpeed саботират Джейк Пол със спаринг на 15 декември

KSI и IShowSpeed саботират Джейк Пол със спаринг на 15 декември
Публикувано на: Декември 2, 2023 в 03:00 ч
KSI, видна фигура в света на YouTube и бокса, обяви спаринг срещу IShowSpeed.

Този ход се разглежда като стратегически за отклоняване на вниманието от професионалния боксов мач на Джейк Пол, който се провежда в същия ден. Като планира спаринга си в същия ден като битката на Пол, KSI изглежда търси конфронтация със своя колега. Целта на KSI e да открадне светлината на прожекторите от събитието на Джейк Пол и да привлече вниманието към себе си.

Новината предизвика разделени реакции в социалните медии. Докато някои фенове аплодират хода на KSI и прогнозират, че ще привлече повече зрители, други го виждат като неприятен опит да се осуети събитието на Джейк Пол. Дарън Уоткинс, по-известен като IShowSpeed, е американски ютубър и стриймър

Неговият акаунт в YouTube достигна рекордните 20 милиона абонати през август 2023 г., така че сега той заговорничи с KSI, за да натрият носа на Джейк Пол. Завръщането на Джейк ще се случи на 15-ти декември срещу Андре Огъст. По същото време KSI и IShowSpeed ще правят спаринг.

Предстои да видим към коя среща ще има по-голям интерес. Факт е обаче, че феновете на YouTube ще гледат KSI и IShowSpeed, което е удар по Джейк Пол.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес