Зареждане

Крис Уайдман: Треньорите смятат, че отново мога да бъда най-добрият в света

Крис Уайдман: Треньорите смятат, че отново мога да бъда най-добрият в света
Публикувано на: Март 29, 2024 в 02:00 ч
Крис Уайдман, който има две поредни загуби в UFC, не изглежда обезкуражен от неуспехите. Той открито казва, че все още чувства, че може да се върне на върха.

След дълга пауза поради сериозна фрактура на крака, Уайдман се завърна в клетката на UFC на 19 август 2023 година. По време на UFC 292 в Бостън, бившият шампион се изправи срещу Брад Таварес и загуби по точки. Сега Крис се готви да се бие с Бруно Силва. Битката ще се проведе на 30 март в Лас Вегас, а преди нея Уайдман каза следното в The MMA Hour:

"Физически и психически се чувствам много добре. Вълнувам се да се върна в клетката и се чувствам страхотно тренирайки. Знам как звучи, но треньорите вярват, че ако исках, бих могъл отново да бъда най-добрият в света. Днес се чувствам по същия начин. Но сега трябва да си свърша работата и да я покажа на UFC. Ще видим как ще се развие всичко, но се чувствам невероятно.", сподели Уайдман.

Уайдман е бивш шампион на UFC в средна категория. В момента обаче има труден период в кариерата му. Той спечели само 2 от последните си 9 битки. През 2021 година Крис си счупи крака в битка с Юрая Хол и се възстановяваше 2 години. Той се завърнa през 2023 година и загуби от Таварес, а още тогава Дейна Уайт го призова да се оттегли от ММА.

В крайна сметка UFC му дадоха още един шанс и той ще се случи този уикенд. Може ли Уайдман да стане най-добрият на 39 години ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес