Зареждане

Крис Сайборг все още иска реванш с Аманда Нунеш

Крис Сайборг все още иска реванш с Аманда Нунеш
Публикувано на: Април 18, 2022 в 02:00 ч
Бившата шампионка на UFC и настояща на Bellator в категория перо Крис Сайборг е готова за реванш с Аманда Нунеш.

Двете представителки на Бразилия се биха в UFC през декември 2018 година. Тогава Нунеш успя да нокаутира Сайборг за 51 секунди и стана двойна шампионка. Крис загуби серия от 20 поредни победи и инкасира първа загуба от 13 години.

Към днешна дата Нунеш вече не е двойна шампионка, а Сайборг доминира, но в Bellator. Крис ще направи реванш с Арлин Бленкоу този уикенд в главната битка на Bellator 279, което ще се проведе в Хаваи.

В интервю за TMZ Крис сподели очакванията си за този уикенд и пожела реванш с Нунеш:

"Всяка битка е трудна. Няма лесни битки. Чувствам, че няма какво да доказвам. Трудно е да си шампион, но още по-трудно е да останеш такъв. Арлин Бленкоу се подобри и сега ще се бием пак. 

Готова съм за 6 рунда срещу нея. Разбира се, че ще се опитам да я приключа. Няма да бързам, защото имам 5 рунда на разположение. 

Състезавам се вече 17 години. Искам да ги закръгля на 20 години. Такива са моите планове, но не знам какво е планирал Бог за мен. Все още имам огън в сърцето. 

Разбира се, че искам реванш с Аманда Нунеш. Още тогава казах, че го искам. Може да направим реванш в бъдеще в някоя друга организация."

Може ли Сайборг да се справи с Нунеш в реванш ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес