Зареждане

Крис Сайборг: Холи Холм ще е твърде бърза за Кайла Харисън

Крис Сайборг: Холи Холм ще е твърде бърза за Кайла Харисън
Публикувано на: Април 3, 2024 в 08:40 ч
Крис Сайборг смята, че скоростта на Холи Холм ще се окаже твърде голяма хапка за Кайла Харисън, когато се сблъскат на UFC 300.

Следващия уикенд Кайла Харисън ще направи дългоочаквания си дебют в UFC. Тя ще се изправи срещу бившата шампионка Холи Холм - човек, когото Крис Киборг познава много добре. Освен че се е срещала с нея в миналото, в момента тя тренира с Холм преди това състезание.

Всички знаем, че UFC 300 се подготвя да бъде една от най-наситените карти на всички времена. В същата степен това може да послужи като последен шанс на Холм да се докаже като потенциален претендент за титлата.

В скорошен туит Сайборг обясни защо смята, че Холи ще се справи с Харисън в Лас Вегас.


Прогноза на Киборг за Харисън/Холм

"Мисля, че бързината на ръцете и краката на Холи Холм ще бъдат твърде много в тази категория. Кайла прекара голяма част от лагера, притеснявайки се за свалянето на мускули, когато проблемът ще бъде скоростта. Какво направи тя, за да увеличи скоростта си по време на лагера?"

Има много въпросителни около Кайла Харисън и това, което тя може да направи в UFC. Щосе отнася до Холи Холм, знаем какво ще донесе тя.

Сайборг може и да не се е борила с Харисън преди, но всички знаем, че там има съперничество. С толкова много залог в този сблъсък.

Какво според вас е най-вероятно да се случи, когато Кайла Харисън и Холи Холм се срещнат на UFC 300?     

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес