Зареждане

Ковингтън за Леон Едуардс: Глупав е като Джо Байдън

Ковингтън за Леон Едуардс: Глупав е като Джо Байдън
Публикувано на: Май 11, 2023 в 14:00 ч
Двукратният претендент за титлата в полусредна категория на UFC (до 77 кг), американецът Колби Ковингтън говори за бъдещия си съперник Леон Едуардс.

"Chaos" вярва, че Леон няма избор и трябва да се бие с него. Колби, който също така е бивш временен шампион твърди, че битката ще се проведе в САЩ, а не в Абу Даби. Ковингтън не е впечатлен от своя съперник и смята, че Леон е глупав колкото и американския президент Джо Байдън.

Все още не е ясно кога ще се проведе тази битка, но има вероятност да я видим през лятото или най-късно есента. Колби е готов за битката и вярва, че ще спечели.

„Знам, че битката ни с Леон беше отложена. Може би ще е септември, но все още нищо не е резервирано. Колкото по-скоро стане, толкова по-добре за мен. Готов съм 24/7, 365 дни в годината. Ако битката е днес, аз съм готов. 

Ако e утрe, то аз съм готов. Тази битка не е нищо повече от формалност. Всички знаят, че Леон Едуардс е на грешното място. А новото му име е "Идиот Леон". Съветвам ви да разберете нещо за него. Какво е неговото ниво на образование ? 

Той изобщо завърши ли гимназия ? Защото коефициентът му на интелигентност е толкова нисък, че е глупав като Байдън. Абу Даби ? Странно място за тази битка. Тя ще се проведе на американска земя. 

Това е мястото, където се прави най-големият бизнес. Там е пазарът. Най-добрите, най-големите зали са тук, в Америка. Ще бъде нещо огромно. Леон няма право на глас. 

Трябва да се успокои и да приеме това, което му дават.", каза Ковингтън за Submission Radio.

Каква е вашата прогноза ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес