Зареждане

Ковингтън се цели в трета битка с Усман

Ковингтън се цели в трета битка с Усман
Публикувано на: Януари 26, 2022 в 07:30 ч
Колби Ковингтън вярва, че е единственият, който може да детронира шампиона Камару Усман.

Ковингтън има планиран двубой с Хорхе Масвидал в UFC 272 на 5-ти март в Лас Вегас.

Ако успее да запише победа, "Chaos" е уверен, че ще може да заслужи и трета битка с шампиона.

"Победата ще ми осигури още един двубой с Усман. Хората видяха в предните ни две битки какво се случи. С лекота спечелих три рунда. Мисля, че и четири. Единственият рунд, който той спечели беше втория. Аз спечелих първия, третия, четвъртия и петия. Хората видяха това. Искат отново тази битка.

Няма никой друг на това ниво, който може да се бие с него така, както мога аз. Затова този двубой трябва да се случи отново. Трябва да има трета битка, защото той не е доказал, че е по-добър боец от мен. Не е доказал, че е най-добрият в полусредната категория и има недовършена работа. Затова мисля,ч е след като приключа Хорхе Масвидал на 5-ти март, това ще ме нареди отново като претендент за титлата."

Президентът на UFC, Дейна Уайт обаче наскоро сподели, че Леон Едуардс ще бъде следващият претендент, което ще разтури плановете на Ковингтън.

Ако шампионската му битка не се получи, Колби има втори вариант - своя бивш съотборник от American Top Team, Дъстин Порие.

"Мисля си за този боклук Дъстин Порие. Може да направим и тази битка. Това ще е още един двубой с лична омраза. Имаме история помежду ни. Той говореше глъпости за мен. Ходеше и се оплакваше от мен на собственика на American Top Team. Искаше да ме изгонят от там."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес