Зареждане

Ковингтън с 'мозъчна травма' след побоя от Хорхе Масвидал

Ковингтън с 'мозъчна травма' след побоя от Хорхе Масвидал
Публикувано на: Април 30, 2022 в 04:00 ч
Големите врагове Хорхе Масвидал и Колби Ковингтън се явиха пред 11-ия окръжен съд на Флорида. 

Съдия Закари Джеймс определи нова дата на съдебното заседение, която ще е 12-ти май. Съдията актуализира обвиненията, повдигнати срещу Масвидал за уличната атака миналия месец. „Gamebred“ е обвинен за нанасяне на тежка нелесна повреда, както и за престъпно повдение.

 Преди няколко седмици той устроил засада на „Chaos“ пред ресторант в Маями. Най-лошото копеле на UFC вкарал няколко удара на Ковингтън, който твърди, че получил „мозъчна травма“ по време на уличната схватка. 

Освен това в доклада се отбелязва, че на Масвидал е наредено да стои на най-малко 8 метра от Колби Ковингтън. Maсвидал може да се движи само до 150 метра от личната си резиденция. Двукратният претендент за титлата каза пред съда, че живее „в страх“ от нова атака. 

На Масвидал също е забранено да се свързва пряко или косвено с Ковингтън. Хорхе пледира невинен пред съда и по двете обвинения. Той беше арестуван още на 23 март, но по-късно освободен под гаранция от 5000 долара.

Адвокатите на защитата наскоро внесоха искане за медицински преглед на Ковингтън, както и за проверка на Rolex, за който се съобщава, че е повреден при нападението.  

Ковингтън и Масвидал са бивши приятели и тренировъчни партньори, които бяха разделени от индивидуалните си стремежи за титлата в полусредна категория.  В крайна сметка Ковингтън победи Масвидал, когато се срещнаха в главната битка на UFC 272 през март тази година.

Масвидал реши, че ще търси разплата на улицата. Това обаче беше грешка, защото сега го грозят до 15 години затвор и глоба до 10 000 долара. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес