Зареждане

Ковингтън пусна видео, на което Порие 'тормози' тренировъчен партньор

Ковингтън пусна видео, на което Порие 'тормози' тренировъчен партньор
Публикувано на: Юли 7, 2021 в 08:02 ч
Преди няколко седмици Колби Ковингтън обяви, е има видеозапис с Дъстин Порие, в който боецът на UFC сваля на земята и крещи на любител трениращ по време на спаринг.

Ковингтън и Порие не са в добри отношения, след като първият напусна отбора на American Top Team.

Записът на Порие, който Ковингтън пусна, е отпреди битката му с Хабиб Нурмагомедов. На него се вижда как Дъстин сваля на земята с удар аматьор боец по време на тренировка, а след това извиква как ще бъде шампион.

Дни преди битката му с Конър Макгрегър в UFC 264, Колби пусна видеото в опит да направи драма. Само че във видеото нещата далеч не изглеждат толкова сериозни, колкото Колби се опитва да ги направи.

"Боецът, който носи протектори от главата до петите, за да защити лицето и чувствата си е Порие. Човекът, който няма предпазна екипировка, нито опит в борбата и мозъчни клетки е 'Хабиб'. Добър? Лош? Вие преценете."


Въпросът е кой е прав - Колби или Дъстин?

Колби не изгъла, когато каза, че Дъстин е пратил в нокдаун тренировъчен партньор и е извикал "And New", въпреки че спаринг партньора му няма никакъв опит в професионалните битки и е аматьор.

От друга страна нещата не изглеждат толкова драматични, колкото Колби ги изкарва. Изглежда просто Дъстин се е чувствал уверен и фокусиран, докато се е готвил за шампионски двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес