Зареждане

Котюр обясни прякорите си 'Капитан Америка' и 'Натуралния'

Котюр обясни прякорите си 'Капитан Америка' и 'Натуралния'
Публикувано на: Февруари 3, 2021 в 07:22 ч
UFC легендата Ранди Котюр обясни защо хората го наричат "Captain America" и "The Natural" в интервю с Бърт Уотсън.

Котюр, който е една от емблемите на ММА, е познат с няколко прякора през кариерата си, като горните два са най-известни.

Ветеранът обясни техния произход.

"Джо Голд ръководеше единственото издание за ММА в миналото. Казваше се Full Contact Fighter Magazine и той беше главен редактор и собственик. Искаше да ме интервюира след двубой и ми каза "Хей, ти се адаптира към неговия стил и победи бокса му. Беше абсолютно натурален. Окей ли е да те наричам така?" Казах му, че са се обръщали към мен и по-зле. След това той написа статия в списанието и от там ми дойде прякора."

Това е историята на "The Natural", докато "Captain America" му е даден от Джо Роуган.

"Моят първи двубой в Лас Вегас в MGM беше с новите собственици. Джо Роугън беше сред екипа и по това врем той правеше интервюта зад кулисите, докато други хора анонсираха и коментираха битките. Джо правеше интервютата зад кулисите и бе повишен, когато новите собственици, Дейна Уайт и братята Фертита, купиха организацията през 2001-ва.

Тогава се биех с Педро Ризо. Беше първия път, в който виждах името и лицето си на билбордове и беше огромно изживяване. Този двубой се проведе точно след 9/11. Тогава още правеха пиротехнически ефекти при излизането на бойците. Избрах си да нося червено, бяло и синьо, когато излизах. И когато излизах и поздравявах зрителите, Джо Роугън каза "Ето го Капитан Америка. Този човек е моят герой." И от там ми дойде този прякор."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес