Зареждане

Коста: Ще нокаутирам Адесаня и няма да го поздравя

Коста: Ще нокаутирам Адесаня и няма да го поздравя
Публикувано на: Август 2, 2020 в 06:00 ч
Непобеденият бразилец Пауло Коста е доста уверен преди битката си с шампионът в средна категория Израел Адесаня. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 253, което ще се проведе на 19-ти септември в Абу Даби или Лас Вегас. 29-годишния бразилец не се е бил вече една година и в последната си битка успя да победи Йоел Ромеро с решение.

Коста трябваше да получи шанс за титлата по-рано тази година, но се подложи на операция. Пауло държи рекорд 13-0 в ММА и приключва 12 от съперниците си. Девет от битките на бразилеца приключват в първия рунд и само Ромеро успя да изкара до решение с него. Адесаня също е непобеден, но това не притеснява Коста и той предвижда нокаут във втория рунд:


Няма да му стисна ръката, дори когато го нокаутирам. Вярвам, че ще успея да го нокаутирам във втория рунд, защото той много бяга в първия. Ще бъде откачена битка. Ще е диво. Няма да стоя и да го чакам. Знам, че той може да бяга доста и точно това иска да прави. 

Няма да чакам така, както го чакаше Ромеро. Ще го преследвам в клетката и ще скъся дистанцията, а след това ще вкарам моите удари в тялото и лицето му. Няма да бързам като Уитакър и няма да чакам като Ромеро. 

Вярвам, че съм различен от тези двамата, защото може да пресирам през всичките 25 минути. Мога да пресирам много агресивно. Имам много сила в ръцете и краката. Срещу Адесаня ми трябва само един удар, за да го нокаутирам.  

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес