Зареждане

Кормие за Миочич-Джоунс: Не знам дали Стипе може да се бие на високо ниво

Кормие за Миочич-Джоунс: Не знам дали Стипе може да се бие на високо ниво
Публикувано на: Май 16, 2024 в 13:00 ч
Даниел Кормие коментира предстоящата битка между Джон Джоунс и Стипе Миочич. По-специално "DC" реши да обсъжда формата на Миочич, след като беше извън игра за повече от три години.

Шампионът в тежка категория Джоунс и Миочич трябваше да се бият на UFC 295 през ноември, но "Bones" трябваше да се оттегли поради контузия. Той наскоро се завърна към тренировки и изглежда нетърпелив най-накрая да осъществи тази битка, въпреки задаващото се предизвикателство на настоящия временен шампион Том Аспинал.

Кормие призна в епизод на подкаста "Funky and the Champ", че би предпочел Джоунс да се бие с Аспинал. Даниел, бивш двоен шампион на UFC, се съмнява във формата на 41-годишния Миочич, който е извън играта повече от три години. Кормие не смята, че Стипе все още може да се бие на високо ниво:

Най-значимата битка в целия свят на бойните спортове в момента е Джон Джоунс срещу Том Аспинал. В този момент дори не знам дали Джоунс трябва да се бие със Стипе, а аз харесвам Миочич. Стипе е добър човек, но е на възраст и отсъстваше дълго. Бих се до 41 години и бях относително активен, докато не претърпях операция на гърба. Бих се три пъти през 2018 г. като 39-годишен, защото бях в добро здраве.

Но да прекара толкова много време без никаква битка, да загуби последната си битка с брутален нокаут и да отиде директно в шампионатна битка с боец като Джоунс ? Не знам. Не знам как изглежда Стипе тези дни. В продължение на 4 години той живее живота на нормален човек. 

Разбира се, той може да отиде на фитнес и да тренира, но борбата с деца държи ли ви на професионално ниво в борбата ? Не! Въпросът е дали Стипе все още може да се бие на толкова високо ниво.", каза Кормие.

Ще успее ли Миочич да бие Джоунс ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес