Зареждане

Кормие: Абсурдно е да си мислите, че Джоунс се страхува от Нгану

Кормие: Абсурдно е да си мислите, че Джоунс се страхува от Нгану
Публикувано на: Март 31, 2021 в 06:45 ч
Въпреки тяхната вражда, Даниел Кормие защити Джон Джоунс, считайки за абсурдни твърденията, че "Bones" се страхува от новия шампион в тежката категория на UFC, Франсис Нгану.

Нгану спечели титлата на UFC миналия уикенд с брутален нокаут над Стипе Миочич.

Джоунс (26-1-1) е считан за най-добрия ММА атлет на всички времена. Бившият шампион в полутежката категория има победи над легендарни бойци като Витор Белфорт, Рашад Еванс и Кормие.

"DC" категорично се застъпи за своя враг.

"Въпреки цялата вражда между мен и Джоунс, казвам ви - него не го е страх от Франсис Нгану," сподели Кормие. "Абсурдно е да си мислите такова нещо."

Вижте също: Джон Джоунс: Не се страхувам от Франсис Нгану

Джоунс има интерес за битка с Нгану, но все още не може да се разбере с UFC за финансовите условия. Дейна Уайт избягва да говори за тази битка, а изказванията на Джоунс в социалните мрежи накараха феновете да мислят, че американеца го е страх от новия шампион. Джоунс дори помоли UFC да го освободят, тъй като явно си мисли, че няма да могат да платят исканото от него.

"Джон Джоунс е един от най-талантливите бойци, които съм виждал в Октагона и ако има някой, който може да се справи с Франсис Нгану, то това е Джон Джоунс," смята Кормие.

Съгласни ли сте, че само той е човека, който може да спре новия шампион? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес