Зареждане

Кори Сандхаген: Дагестанците се мислят за свръхчовеци, но не са

Кори Сандхаген: Дагестанците се мислят за свръхчовеци, но не са
Публикувано на: Юли 6, 2023 в 02:00 ч
Кори Сандхаген не смята, че бойците от Дагестан са неуязвими. Факт е, че в последните години Хабиб Нурмагомедов и неговите сънародници правят фурор в ММА. В последно време обаче виждаме, че дагестанците започнаха да се пропукват.

Шон Стрикланд успя да се справи с дагестанците Насурдин Имавов и Абусупян Магомедов. Така американецът взе скалповете на двама дагестанци за шест месеца. През лятото вниманието на Дагестан и всъщност на цяла Русия ще бъде приковано към Умар Нурмагомедов, който може да влезе в топ 5 на категория петел.

За да направи това, той трябва да се справи с американеца Кори Сандхаген. Сандхаген действа в стила на Стрикланд и прие битката с Нурмагомедов, който е считан за изгряваща звезда. Защо Кори го направи ? Той приел битката, защото вярва, че е звяр и може да победи.

„Не се опитвам да стана световен шампион, като избягвам най-добрите в света. Така че битката с Умар е голямо предизвикателство, приемам го. Причина номер две ? Защото съм звяр, ето защо! Те се смятат за свръхчовеци. 

Но това е невярно твърдение. Те просто правят неща в октагона, с които останалите от нас все още не са свикнали. Имам прилично количество спаринг партньори от тази част на света, които също ще ми помогнат да бъда готов за битката.“, каза Кори в интервю за ESPN.

Сандхаген и Нурмагомедов оглавяват събитието UFC Fight Night 226, което се провежда на 5-ти август в Тенеси.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес