Зареждане

Кори Сандхаген: Чувствам, че победих Ти Джей Дилашоу

Кори Сандхаген: Чувствам, че победих Ти Джей Дилашоу
Публикувано на: Юли 29, 2021 в 01:00 ч
Кори Сандхаген вярва, че е спечелил битката с Ти Джей Дилашоу. Двамата се биха миналия уикенд в Лас Вегас в категория петел. Битката им беше главна за галавечерта на UFC и стигна до съдийско решение.

След 5 равностойни рунда Дилашоу успя да спечели с раздвоено решение. Кори се раздели със серия от 2 поредни победи с нокаут и се отдалечи от златото. Той не можа да повярва, че е загубил и все още вярва в победата си.

В интервю за MMAFighting Сандхаген реши да коментира битката и каза следното:

Чувствам, че спечелих битката с Ти Джей Дилашоу по моите стандарти. Ако гледам като трета страна, тогава разбирам защо съдиите му дадоха победата. Беше заради неговата агресия и преса. Все още смятам, че вкарах по-чистите и тежки удари. 

Не може да приковаваш някого към мрежата и заради това да ти дадат победата. Ако пренесеш битката на земя, тогава е друг въпрос, но той не ме събори. Той опита да ме събори 19 пъти, но не успя. Два пъти паднах на земята, защото опитах атрактивни изпълнения. 

Успях да се защитя от неговите опити за събаряне. Надявам се, че ще направя още 1 битка с него. Не ми харесва вкуса от загубата. Ако бях променил няколко неща, тогава щях да спечеля. Аз обаче вярвам, че спечелих действителната битка. Мисля, че във втора битка няма за какво да се хване. 

Той се надяваше, че ще ме събаря и ще спечели, но не стана. Мисля, че показах, че имам добра борба и няма как да ме свалиш на земята. Ти Джей е добър в събарянето, но аз успях да спра неговите 17 опита за събаряне.

 Мисля, че във втора битка Ти Джей ще види, че съм поправил грешките. Тези грешки вече няма да ги има и той вероятно ще бъде приключен.

Спечели ли Сандхаген ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес