Зареждане

Копае дъното! Александър Емеляненко ще се бие с певец

Копае дъното! Александър Емеляненко ще се бие с певец
Публикувано на: Април 27, 2023 в 00:00 ч
Някога славното име на Александър Емеляненко продължава да се използва активно за печелене на лесни пари.

Съвсем наскоро боецът се завърна след пореден запои, след като беше изчезнал за няколко месеца. Александър промени имиджа си, загуби спортната си форма, но въпреки това се готви за нова битка, която е насрочена за 26 май. Следващият противник на Емеляненко ще бъде блогърът, певец и поп-MMA боец Евгений Ершов.

Ершов си направи име с песни и заснемане на забавни видеоклипове. Той обаче имаше добри битки на ниво поп бойни изкуства. Евгений няма сериозен опит или умения, но използва размера си добре. Височината на Ершов е 190 сантиметра, в която той практически не отстъпва на Емеляненко.

Но той е почти 20 години по-млад от Александър и определено ще надмине ММА легендата по издръжливост. Александър напълня и се забави. Да, Емеляненко има месец, за да се приведе в повече или по-малко спортен вид, но едва ли ще успее да покаже прилично ниво в клетката.

Твърде малко му е времето за подготовка. За съжаление Емеляненко почти сигурно ще загуби отново. Ако Ершов използва тактиката на Святослав Коваленко, то сегашният Александър просто няма да го победи.

Тъжно е да гледаме как спортист с голяма фамилия се бие срещу пълни самозванци, които дори са фаворити срещу него.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес