Зареждане

Конър Макгрегър страда от тежка форма на нарцисизъм

Конър Макгрегър страда от тежка форма на нарцисизъм
Публикувано на: Юли 18, 2021 в 02:00 ч
Фирас Захаби се изказа много критично по адрес на Конър Макгрегър. Миналия уикенд голямата звезда на UFC загуби трилогията с Дъстин Порие. Конър си счупи крака и побесня. Той започна да крещи и да заплашва Порие и неговата съпруга с убийство.

Това беше доста долна постъпка от Конър, който уж целял да рекламира нова битка между тях. Всичко обаче си има граници, а Макгрегър отдавна ги е прекрачил.

Захаби, който е треньор на ММА бойци, сред които Джордж Сейнт Пиер смята, че Макгрегър е много жалък. Ето какво още каза Захаби в своя подкаст:

Ако Конър Макгрегър има поне 1 истински приятел на този свят, тогава той трябва да му каже, че се държи глупаво. Може би той е обграден от хора, които просто искат да вземат каквото могат от него. Макгрегър направи така, че да изглежда зле. 

Злепостави себе си, семейството и приятелите. Това е унизително поведение от страна на воин и ММА боец. Сега той е решил да напада деца. Ако такова нещо бъде направено от боец от прелимите, тогава ще искаме да го уволнят. 

Това обаче е Макгрегър и няма как да говорим така. Конър е този, който е на постерите и продава билетите. Преди битката с Хабиб, Макгрегър намеси семейството и религията му. Това са неща, които не пипаш. Животинско поведение е да плашиш с убийство. 

След това и нещото, което каза за съпругата на Порие. Отвратително е. Конър беше много жалък, отвратителен и неуважителен. Той беше паднал много ниско. Макгрегър завиждаше толкова много на Порие, че беше готов да каже всичко. 

Дъстин го победи и беше по-добър от него. Покажи малко класа в загубата. Мисля, че Макгрегър страда от много, много тежка форма на нарцисизъм. Никога няма да видите друг боец да постъпва така. Във втория рунд Порие щеше да го пребие. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес