Зареждане

Конър Макгрегър страда от тежка форма на нарцисизъм

Конър Макгрегър страда от тежка форма на нарцисизъм
Публикувано на: Юли 18, 2021 в 02:00 ч
Фирас Захаби се изказа много критично по адрес на Конър Макгрегър. Миналия уикенд голямата звезда на UFC загуби трилогията с Дъстин Порие. Конър си счупи крака и побесня. Той започна да крещи и да заплашва Порие и неговата съпруга с убийство.

Това беше доста долна постъпка от Конър, който уж целял да рекламира нова битка между тях. Всичко обаче си има граници, а Макгрегър отдавна ги е прекрачил.

Захаби, който е треньор на ММА бойци, сред които Джордж Сейнт Пиер смята, че Макгрегър е много жалък. Ето какво още каза Захаби в своя подкаст:

Ако Конър Макгрегър има поне 1 истински приятел на този свят, тогава той трябва да му каже, че се държи глупаво. Може би той е обграден от хора, които просто искат да вземат каквото могат от него. Макгрегър направи така, че да изглежда зле. 

Злепостави себе си, семейството и приятелите. Това е унизително поведение от страна на воин и ММА боец. Сега той е решил да напада деца. Ако такова нещо бъде направено от боец от прелимите, тогава ще искаме да го уволнят. 

Това обаче е Макгрегър и няма как да говорим така. Конър е този, който е на постерите и продава билетите. Преди битката с Хабиб, Макгрегър намеси семейството и религията му. Това са неща, които не пипаш. Животинско поведение е да плашиш с убийство. 

След това и нещото, което каза за съпругата на Порие. Отвратително е. Конър беше много жалък, отвратителен и неуважителен. Той беше паднал много ниско. Макгрегър завиждаше толкова много на Порие, че беше готов да каже всичко. 

Дъстин го победи и беше по-добър от него. Покажи малко класа в загубата. Мисля, че Макгрегър страда от много, много тежка форма на нарцисизъм. Никога няма да видите друг боец да постъпва така. Във втория рунд Порие щеше да го пребие. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес