Зареждане

Конър Макгрегър: Ще направя магия срещу Доналд Серони

Конър Макгрегър: Ще направя магия срещу Доналд Серони
Публикувано на: Януари 12, 2020 в 09:24 ч
Конър Макгрегър вярва, че битката между него и Доналд Серони ще бъде незабравима. "The Notorious" ще се завърне след 6 дни на събитието UFC 246, където във Вегас ще се бие със Серони в полусредна категория.

Звездата от Ирландия ще търси първа победа в ММА от 3 години. Конър се вълнува от предстоящата среща и обещава, че ще направи магия и нещо специално срещу "Cowboy". Ето какво още сподели той в интервю преди битката с Доналд:


Казах ви, че ще се бия с него, нали ? Двамата имаме история, която не е дълга, но я имаме. Битката е вълнуваща. Това е битка за феновете, която наистина ме кара да се вълнувам. Ще ви кажа, че ценя Серони. Той се е бил дълго време, откакто се видяхме за последно на пресконференцията за битката с Алдо. 

Той е семеен човек и такива неща. Хареса ми начина, по който говореше за моето уиски. Работим здраво по него и е хубаво да видя уважение. Оценявам това и нямам търпение за битката. Радвам се, че ще се завърна и първата битка от моя сезон ще бъде срещу Доналд. 

Ще бъде хубава вечер и аз ще изгрея тук във Вегас. Ще направя магия в клетката, както съм го правил и преди. Този път ще бъде нещо специално. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес