Зареждане

Конър Макгрегър: Сам си правих каскадите в Road House

Конър Макгрегър: Сам си правих каскадите в Road House
Публикувано на: Март 18, 2023 в 00:00 ч
Конър Макгрегър реши да поговори за снимките на филма Road House.

Скандалният ирландец, заедно с известния актьор Джейк Джиленхал, се снимаха в римейк на едноименната лента от 1989 година. Джиленхал играе бивш боец на UFC, който след поражение напуска спорта и става бияч.

Макгрегър няма да играе някаква незначителна роля, а ще играе главен герой. Все още не е ясна ролята на Конър, но вероятно той ще играе приятел на Джиленхал.

В началото на месеца Джиленхал и Макгрегър заснеха сцена от филма по време на кантара за UFC 285. По време на паузите между битките беше заснета и битката на Джейк в UFC, който си бие във филма с бивш боец в лицето на Джей Херон.

Конър споделя, че това е много трудна работа, но въпреки това се справил отлично.

„Джиленхал е страхотен човек. Много търпелив с мен, а аз също бях много търпелив с него. И двамата разбирахме уменията на другия, както и какво внасяме в играта. Сега той е мой добър приятел. 

Заснехме добър филм. Направих всичко, което можах. Процесът ми хареса. Беше много трудно. Това, което най-много ми хареса, беше фактът, че всичко останало вече изглежда лесно. 

15 часа на снимачната площадка и все още трябва да запомните всичко и да репетирате преди това. Така че това е трудна работа. Направих всичките си каскади сам. 

Видях каскадьора и си помислих, не, този задник не прилича на мен. Не, той е страхотен човек, но просто не исках да прави нещо вместо мен.“, каза Макгрегър в интервю за YouTube канала My Mom's Basement.

Все още не е ясно кога точно ще излезе Road House по кината.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес