Зареждане

Конър Макгрегър: Предложиха ми да съм треньор в The Ultimate Fighter

Конър Макгрегър: Предложиха ми да съм треньор в The Ultimate Fighter
Публикувано на: Януари 27, 2023 в 00:00 ч
Конър Макгрегър сподели, че има предложение да бъде треньор в The Ultimate Fighter.

34-годишният Макгрегър не даде никакви подробности относно предполагаемата роля, която би го върнала в Лас Вегас, за да тренира друг отбор от новопоявили се бойци. Главна роля в TUF не е нещо непознато за бившия двоен шампион на UFC.

През 2015 година Макгрегър беше треньор срещу Юрая Фейбър. UFC не обявиха треньори за 31-ия сезон на дългогодишното шоу, но наскоро пуснаха покана за кастинг на бойци.

Ето какво написа Макгрегър в социалните мрежи за The Ultimate Fighter:

"Това е кадър от оригиналната къща на Ultimate Fighter. Тогава бях треньор срещу Юрая Фейбър. Тази снимка беше точно преди шоуто. 

Беше точно преди да спечеля първата си световна титла, побеждавайки съотборника на Фебър, Чад Мендес. Носих най-елегантните костюми, които шоуто някога е виждало.

Изведох отбора си до победата. Току-що ми предложиха отново да заема тази роля. Харесва ми. Знам какво предстои. Готов съм, копелета.", написа Макгрегър

Завръщането на Макгрегър в UFC през 2023 г. беше гарантирано от дългогодишния му треньор Джон Кавана. Той каза в The MMA Hour, че преговорите продължават за следващата битка на бившия шампион в две дивизии на UFC.

Треньорите в TUF традиционно се изправят eдин срещу друг в края на сезона. Това означава, че колегата на Макгрегър вероятно ще го приветства обратно в октагона след почти двегодишното му отсъствие.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес