Зареждане

Конър Макгрегър: Порие ще си плати за приказките

Конър Макгрегър: Порие ще си плати за приказките
Публикувано на: Юли 5, 2021 в 13:00 ч
Конър Макгрегър е готов за голямата битка този уикенд. Звездата на UFC ще влезе в клетката с Дъстин Порие в главната битка на UFC 264, което ще се проведе в Лас Вегас. Битката им ще бъде трета и в лека категория, а този, който спечели ще получи шанс за титлата.

Очаквано Макгрегър е аутсайдер, защото преди няколко месеца Порие го победи с нокаут във втората им среща. Определено има доста напрежение върху Конър, който печели само 1 от последните си 4 битки в бойните спортове.

"Тhe Notorious" разкри, че теглото му е на ниво и няма търпение да стъпи на везната. В последно време Порие говори много по негов адрес, а Конър се закани, че ще го накара да си плати. Ето какво сподели Макгрегър пред феновете на живо в Инстаграм:

Тренировките са добре. Напълно съм фокусиран и всичко беше ММА за мен. Бях зает с много работа и се потопих в ММА. Готов съм да ви дам шоу. Готов съм за бой. В сряда ще летя до Вегас. Тристан Кенеди е с мен, той е много добър диетолог. Заради него съм в най-добрата форма в живота си. 

Влизам в това сваляне на килограми с много енергия. Теглото е на ниво. Вълнувам се от това, че ще се кача на кантара. Тялото ми е готово и правих тежки тренировки. Правих по 3 тренировки на ден. Няма да се разсейвам и съм фокусиран върху това да си свърша работата. 

Има много оръжия, които да използвам във вечерта на боя. Порие иска ММА и ще го получи. Ще има пресконференция, която ще е в деня преди кантара. Феновете ще са там, което е добре. Порие говори много в последно време, но със сигурност ще си плати. Няма да е красиво. 

Ще успее ли Макгрегър да спечели ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес