Зареждане

Конър Макгрегър показа мускули в своята кръчма в Дъблин

Конър Макгрегър показа мускули в своята кръчма в Дъблин
Публикувано на: Ноември 29, 2022 в 00:00 ч
Конър Макгрегър продължава да се забавлява.

Бившият двоен шампион показа снимки от рожден ден, който празнували в неговата кръчма в Дъблин. Суперзвездата на UFC е нацепен както никога преди и не спира да се радва на своята физическа форма. Конър позира гол до кръста и впечатлява посетителите на кръчмата със своите мускули.

Ирландеца трудно ще влезе в лимита за лека категория при своето завръщане. В момента той не спира да тренира и планира завръщане през първата половина на 2023 година. Конър не дава проби на USADA, а съмненията, че е на химия не спират да валят.

Много ММА бойци и фенове критикуват Макгрегър, който върло отрича да е на забранени препарати. Конър все още не е в пула на USADA и не им дава проби. Той се надяваше, че от USADA ще му позволят да се върне, след като има даде 2 проби наведнъж през февруари.

От USADA обаче го отрязаха и споделиха, че Конър трябва да дава чисти проби в рамките на 6 месеца, каквито са правилата за всички. Това означава, че Макгрегър няма да може да се бие през първата половина на 2023 година.

Макгрегър в момента не се вълнува от това и не спира да участва в луди партите. Ето снимки от последното такова:








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес