Зареждане

Конър Макгрегър: Нокаутирам Усман за по-малко от 13 секунди

Конър Макгрегър: Нокаутирам Усман за по-малко от 13 секунди
Публикувано на: Август 17, 2021 в 02:00 ч
Конър Макгрегър продължавa да се излага из социалните мрежи. Голямата звезда на UFC реши да отговаря на въпроси от феновете. "The Notorious" даде отговори на всякакви въпроси и част от неговите отговори му донесоха подигравки.

Ясно е, че Макгрегър така се рекламира и създава шум около себе си, което му носи пари. Конър може да се похвали, че държи рекорда за най-бърз нокаут в шампионска битка. Това се случи, след като той нокаутира Жозе Алдо за 13 секунди през 2015 година.

Макгрегър се възстановява след счупен крак и споделя, че лечението върви повече от добре. Един от неговите фенове го попита какво е чувството да нокаутираш опоненти в 3 различни дивизии и Макгрегър отговори:

Макгрегър: Чувството да нокаутирам хора в 3 различни категории е страхотно. Обожавам този мой рекорд. Аз ще се бия за титлата в полусредна категория и ще нокаутирам и Камару Усман. 

Ще спечеля с най-бързия нокаут в историята на шампионски двубой в UFC / по-малко от 13 секунди /. Имам най-много нокдауни в шампионска битка / 5 /. 

Накрая ще е просто още 1 победа с нокаут в шампионска битка. 3 битки за 3 титли, 3 нокаута и 3 нови рекорда. Това ме чака. 

Явно Усман не е впечатлен от приказките на Макгрегър и му отвърна със следното:

Усман: Ще нокаутираш кого ? Вероятно говориш за джойнта, който изпуши. Мълчи си, за да не извикам Порие, Хабиб или Диас и отново да те приключат.

Логични ли са коментарите на Макгрегър ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес