Зареждане

Конър Макгрегър: Набих всички Нурмагомедови, защото съм лъв!

Конър Макгрегър: Набих всички Нурмагомедови, защото съм лъв!
Публикувано на: Ноември 25, 2022 в 00:00 ч
Конър Макгрегър отприщи нова атака по своя голям враг Хабиб Нурмагомедов.

В серия от постове "The Notorious" анализира това, което се случи в първата им битка. Макгрегър сподели, че няма по-голям пикльо от Хабиб Нурмагомедов в историята на бойните спортове.

Двамата се биха през 2018 година в Лас Вегас. Хабиб успя да го доминира и го победи със събмишън. След битката се образува масово меле, което доведе до солени глоби и наказания от комисията на Невада.

Конър сравни себе си с лъв, а Нурмагомедов с миризлив плъх. Ето как бившият двоен шампион вижда случилото се в битката с дагестанеца:

"Царят лъв си почива. Невредим. Нищо няма да направят. Чакай да стана и ще набия цялото семейство. На върха на клетката. Това е шибан лъв, който си почива точно там. И плъх, който гризе. 

Скачам отгоре на клетката, удрям миризливец номер 2, който е до мен. Той не ме вижда. Поглеждам назад, за да покрия гърба си. Виждам, че плъх номер 3 или 4 не е там.

 Зад мен е големия охранител, както във всички филми.

Надушвам лайна. Баща ти ще те удари с отворена ръка, когато се срещнете отново. Още не си свободен. Да си свободен, означава да си стоиш при семейството в планините на Дагестан. 

Вместо това сте в хотелски стаи. Децата и жена ви сами вкъщи. Събудете се.

Всъщност знаете ли какво ? Не искам да се бия с миризливеца. Има много по-добри битки, но нека да се знае, че най-големият пикльо в историята на битките е този човек. 

Помислете за големината на тази битка. Баща ти ще те удари на 100%.", написа Макгрегър в няколко поста в социалните мрежи.

Има ли логика в думите на звездата ?












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес