Зареждане

Конър Макгрегър: Кормие е зъл и фалшив дебелак

Конър Макгрегър: Кормие е зъл и фалшив дебелак
Публикувано на: Август 13, 2021 в 15:47 ч
Конър Макгрегър продължи да атакува Даниел Кормие. Голямата звезда на UFC винаги отмъщава на тези, които го засегнат. Кормие сподели, че Конър имал плачевна нужда от помощ.

Този коментар дойде, след като Макгрегър обиди съпругата на Дъстин Порие, а след това и покойния баща на Хабиб Нурмагомедов. За всички стана ясно, че приказките на Макгрегър прекрачиха границата, но той изобщо не се замисля и продължава да пише.

Наскоро Конър сподели, че Кормие бил пиян дебелак. "The Notorious" реши да продължи с обидите по адрес на Кормие и написа следното в социалните мрежи, а по-късно го изтри:

Макгрегър: Даниел Кормие е дебело недоразумение. Състоянието му се влошава всеки ден. Бог да го благослови. Той се появи пиян на медийно събитие ден преди да коментира битката ми. 

Пиян по време на работа в денят преди най-голямата битка в историята ? Това е нарушение, което заслужава уволнение. Ужасно е и той трябва да се вземе в ръце. Това е позор. 

Твоя живот и тегло са много зле. На всичкото отгоре пиеш преди да коментираш битката ми. Това е жалко. Поздравявам Джон Джоунс за годишнината от победата му над теб с нокаут. 

Доброто побеждавало злото ? Не бях сигурен, че Кормие е зъл. Той е фалшив.

Тези изблици на Макгрегър не останаха без отговор от Кормие. Ето какво му отговори легендарния бивш шампион в тежка и полутежка категория:

Кормие: Макгрегър, чуй ме приятелю. Престани да се тревожиш за мен. Не се притеснявайте за Даниел Кормие. Не се притеснявай за нещата, които казвам. Не се притеснявай за моя външен вид.

Не правете това. Притеснявай се за пичовете, които продължават да ти ритат задника всеки път, когато влезеш в октагона. Няма да се бия с теб, защото приключих. 

Живея си добър живот. Трябва да напуснеш интернет. Не те мразя, но трябва да отстъпиш.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес