Зареждане

Конър Макгрегър към Даниел Кормие: Дебел тъпак

Конър Макгрегър към Даниел Кормие: Дебел тъпак
Публикувано на: Септември 29, 2020 в 16:45 ч
Бившият двоен шампион Конър Макгрегър не е доволен от коментарите на неговия колега Даниел Кормие, който също е бивш двоен шампион. Кормие сподели пред Хелуани, че ирландската звезда бяга от определени битки и винаги избира лесните такива. "DC" каза на Хелуани, че Макгрегър използва журналистите, за да накара хората да вярват, че е готов да се бие с всеки, но истината не била такава.

Макгрегър винаги си избирал точните битки, който явно вярва, че може да спечели. Даниел каза още, че ако Конър искал да се бие с всеки, то тогава щял да приеме офертата да е резерва на Тони Фъргюсън и Хабиб Нурмагомедов, които трябваше да се бият през април. Явно тези коментари и нападки от страна на Кормие не се харесаха на Макгрегър и той атакува в социалните мрежи. Ето какво написа Макгрегър в отговор на Кормие:

Поисках да се бия през май, дебел тъпак. Какви ги говориш ? Бих се през януари и исках нова битка, но нарочно ме държаха, за да съм резерва на битка през юли. Нима трябва да чакам 7 месеца, защото "може би" ще получа битка. Тъп ли си ? Какво говориш, приятел ? Казах им, че ще се бия през май срещу всеки. Пожелах битки срещу всеки на 13-ти февруари. Тогава нямаше коронавирус. 

През май срещу всеки. Август в Дъблин срещу Диего Санчез, а в края на годината реванш. Щяха да са 4 битки в 1 година. Не ми позволиха да се бия и искаха да съм резерва на битка, която беше след дълги месеци. Разкараха ме, а след това започнаха да говорят, че не искам да се бия с Фъргюсън, след като Хабиб се оттегли. Смея се на това. Дешифриращите способности на хората в този бизнес ме объркват! Нещата са ясни като бял ден!


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес