Зареждане

Конър Макгрегър: Имате нужда от такива като мен

Конър Макгрегър: Имате нужда от такива като мен
Публикувано на: Юли 12, 2021 в 01:00 ч
Конър Макгрегър пусна изявление в социалните мрежи след загубата от Дъстин Порие. Двамата се биха миналия уикенд в Лас Вегас, а битката им беше главна за UFC 264, на което имаше над 20 000 души в залата.

Срещата им приключи след края на първия рунд, защото Макгрегър си счупи крака и не успя да продължи. Така той загуби за втори пореден път от Порие, но отказа да признае загубата.

"The Notorious" започна да крещи, че е загубил заради лекарско спиране на боя. Той беше изнесен на носилка след галавечерта и ще претърпи операция. Това определено е тежка контузия, която човек не трябва да пожелава на никого.

Макгрегър обаче е магнит за проблеми и благодарение на своята голяма уста, много хора се радват на това зверско счупване. Конър сподели, че ще се завърне и нищо не било приключило. След такава контузия обаче той никога няма да е същия.

Голямата звезда от Ирландия твърдеше, че много се бил подобрил, но не го показа. Той беше доминиран от Порие и Хърб Дийн спокойно можеше да спре срещата в края на първия рунд, след като Дъстин засипа Макгрегър с удари.

Дейна Уайт загатна, че е готов да ги сбие за 4-ти път, а Порие няма нищо против да го направят. Дъстин прибра чековете на живота си в последните две битки с Макгрегър. Ето какво написа Конър в социалните мрежи след загубата:

Имате нужда от такива като мен!

Ще видим ли отново Макгрегър в клетката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес