Зареждане

Конър Макгрегър и Майкъл Киеса се разбраха извън съда за дело от 2018 г.

Конър Макгрегър и Майкъл Киеса се разбраха извън съда за дело от 2018 г.
Публикувано на: Декември 6, 2022 в 00:00 ч
Конър Макгрегър е уредил съдебно дело, заведено преди повече от четири години след инцидент, при който жителят на Дъблин хвърли количка през прозореца на автобус, превозващ UFC бойци.

Майкъл Киеса, който беше един от тези в автобуса, твърдеше, че е бил ранен, когато количката е разбила задното стъкло на превозното средство и е бил принуден да се оттегли от битката си с Антъни Петис.

Четири месеца по-късно Киеса заведе дело в съда в Ню Йорк срещу Макгрегър. Конър сключи споразумение за приключване на наказателно дело, но Киеса съди ирландеца за небрежно и умишлено причиняване на емоционален стрес.

Киеса твърди, че е претърпял "тежък емоционален стрес, психическа травма и/или телесна повреда" в резултат на инцидента. Въпреки това, адвокатите на двамата подадоха уговорка за прекратяване на делото, което означава, че те са се съгласили да не продължат с делото в съда.

Това също означава, че делото не може да бъде повторно заведено на по-късна дата. MMA Fighting съобщиха, че е постигнато споразумение между страните. Не е ясно точно какво е споразумението, но вероятно Макгрегър ще плати обезщетение на Киеса.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес