Зареждане

Конър Макгрегър: Хабиб Нурмагомедов е терорист със сериозни дългове

Конър Макгрегър: Хабиб Нурмагомедов е терорист със сериозни дългове
Публикувано на: Юли 12, 2024 в 01:00 ч
Конър Макгрегър изригна по адрес на Хабиб Нурмагомедов и Дъстин Порие. 

Ирландската звезда ги атакува със серия от постове, които след това изтри. Порие разкри, че обявил за продан шортите от последната си битка с Ислам Махачев. В началото на юни двамата се биха в Ню Джърси, където Махачев го удуши и защити титлата в лека категория.

Порие сподели, че последната оферта за шортите отпаднала, а Хабиб изявил желание да ги купи. Разбира се, всичко това било с благотворителна цел, но Макгрегър не вярва. В момента банковите сметки на Хабиб са запорирани в Русия, защото не плащал данъци на стойност 3 милиона долара.

Наскоро залата на Хабиб в Дагестан беше щурмувана от властите, защото там тренирал един от терористите в атентатите в Махачкала. Много негативи се събраха около Нурмагомедов, а Макгрегър не пропуска шанс да се заяжда с него.

В миналото Конър загуби от Хабиб, както и от Порие. Ето какво написа Макгрегър в серия от постове:

"Измамници. Купува неговите шорти, с които той се предаде в най-важната битка в кариерата си. Разорени измамници. Хабиб е терорист със сериозни дългове към собствената си страна, която го изгони. Няма как да си измислиш тези неща. Дъстин е глупак и задник. Неговата фондация е измама.", написа Конър.

Припомнете си битката между Хабиб и Макгрегър:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес