Зареждане

Конър Макгрегър е проститутка от висок клас

Конър Макгрегър е проститутка от висок клас
Публикувано на: Май 25, 2021 в 00:00 ч
Али Абделазиз не е готов да забрави враждата с Конър Макгрегър. Абделазиз не смята да прощава на своя враг, който преди няколко години разкри интересни неща от биографията на известния мениджър.

Преди битката между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър видяхме много обиди от страна на "The Notorious" по адрес на Абделазиз. Конър разкри, че Абделазиз бил доносник на службите и имал син, за който не се грижел.

Макгрегър определи Абделазиз като "терорист" и "плъх" и беше готов да се бие с него. Абделазиз не пропуска възможност да хапе Макгрегър и в последния епизод от подкаста на Майк Тайсън каза следното по адрес на голямата ММА звезда:

Сега чакаме трилогия между Конър Макгрегър и Дъстин Порие. Макгрегър е човек, който се отказва и вероятно пак ще се откаже в трилогията. Конър е проститутка от висок клас. Хората искат да излизат на среща с него, за да ги видят, че с тях има хубаво момиче. 

Макгрегър е това хубаво момиче. Хората, които излизат с нея го правят, за да се хвалят пред другите момичета, за да излязат и те с тях. Бойците искат да се бият с него, но той не е печелил от 3 години. Той е високоплатена проститутка. 

Сега Макгрегър е един боец, с когото искаш да се биеш, защото ще те направи известен. Той привлича внимание и ще ти изкара пари. Колко обаче ще продължи това ? Харесвам Порие, но двамата с Макгрегър изглеждаха като лайна в битката им. 

Вярвам, че Джъстин Гейджи е номер 1 в лека категория в момента. Ще видим какво ще стане в боя между Макгрегър и Порие. Има много бойци, които ще победят тези в топ 5. 

Задават се Махачев и Дариуш. Идват нови бойци, които са по-добри от Макгрегър и Порие. Историята на Макгрегър вече приключи. Той ще се бие с Джейк Пол, Кадрашян и с други жени.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес