Зареждане

Конър Макгрегър е като Мохамед Али в UFC

Конър Макгрегър е като Мохамед Али в UFC
Публикувано на: Декември 29, 2021 в 02:00 ч
Една от най-големите звезди на бойните спортове в Ирландия вярва, че Конър Макгрегър не получава уважението, което заслужава в родината си. В скорошно появяване в The MMA Hour, олимпийската златна медалистка и непобедена шампионка по бокс Кейти Тейлър разказа подробно за приятелството си с Макгрегър.

Тя се оплаква от факта, че на бившия двоен шампион на UFC не се гледа с нивото на признателност в Ирландия, което тя вярва е заслужно от негова страна заради постиженията му в октагона. Ето какво още каза Тейлър на своя сънародник:

Изпратих му съобщение след битката с Дъстин Порие, само за да му вдъхна кураж. Конър винаги е показвал фантастична подкрепа към мен. Мисля, че той е човек, който всъщност е надхвърлил спорта. За мен Макгрегър е като Мохамед Али в UFC. Той е просто фантастичен спортист и страхотен бизнесмен. 

Това, което той направи в спорта и UFC беше абсолютно невероятно. Не мисля, че той получава уважението, което заслужава в Ирландия. Мисля, че той е абсолютна световна суперзвезда и просто феноменален спортист и винаги е бил абсолютен джентълмен към мен.


Репутацията на Макгрегър в Ирландия е доста сложна. Суперзвездата на UFC е едновременно популярна и противоречива фигура в родната си страна след поредица от инциденти извън клетката, обвинения в сексуално насилие и арести през последните години.

Въпреки това обаче Макгрегър си остава най-голямата ММА звезда в историята. Той е оглавил всичките шест от най-продаваните платени гледания в историята на UFC и оглави списъка на Forbes за най-високоплатените спортисти за 2021 г., първият ММА боец, който някога е правил това.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес