Зареждане

Конър Макгрегър е богат и тренира като Роки Балбоа

Конър Макгрегър е богат и тренира като Роки Балбоа
Публикувано на: Декември 4, 2021 в 04:00 ч
Дейна Уайт сравни тренировките на Конър Макгрегър с тези на Роки Балбоа в Роки III. "The Notorious" беше принуден да стои извън играта, след като през юли си счупи крака в третата битка с Дъстин Порие.

За щастие неговото възстановяване върви по план и той отдавна махна патериците, с които се придвижваше. Наскоро Конър разкри, че до април ще може да прави спаринги на пълни обороти, а веднага след това ще започне лагер за битка.

Президента на UFC сравни положението на Макгрегър с това на Роки в 3-тата част от поредицата. Ето какво още за Дейна за своята голяма звезда:

Конър копнее да се върне и да се състезава отново. Ще отнеме време, преди той да използва напълно наранения крак. Април. Вероятно ще е редно той да поднови тренировките през април. 

Не знам колко силно го иска. Очевидно той все още има желание да се състезава. Никога няма да чуете Конър да казва: „Знаеш ли какво, пич ? Просто вече нямам желание." 

Очевидно е много богат и тренира като Роки в Роки III. Конър все още има желание да се състезава и желание да се бие. Ще видим какво ще се случи.

Макгрегър разкри, че има още 2 оставащи битки в UFC и каза, че трилогията с Нейт Диас е задължителна. Не е ясно кой ще посрещне Конър в клетката, но мераклии не липсват. Един от най-големите желаещи за бой с Макгрегър е Майкъл Чандлър.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес