Зареждане

Конър Макгрегър чистил църква в Бруклин през 2018 г.

Конър Макгрегър чистил църква в Бруклин през 2018 г.
Публикувано на: Май 19, 2023 в 10:00 ч
Ирландската MMA икона Конър Макгрегър наскоро сподели интригуващи подробности за своята обществена дейност, която включваше почистване на църква в Бруклин. Този неочакван обрат на събитията беше част от присъдата на Макгрегър след прословутия инцидент с Хабиб Нурмагомедов, който се случи през април 2018 година.

По време на медийно събитие за UFC 223, Макгрегър и антуражът му влязоха в заглавията, след като атакуваха автобус, превозващ множество бойци. Вярвайки, че тогавашният шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов е на борда, Макгрегър импулсивно хвърли количка в един от прозорците.

Това счупи стъклото и причини наранявания на няколко спортисти. Тогава Макгрегър се сдоби с три обвинения в нападение и престъпно поведение. След постигането на споразумение за признаване на вината, на Макгрегър беше наредено да изкара пет дни общественополезен труд и да посещава уроци по управление на гнева.

Близо година по-късно Конър Макгрегър изпълни изискванията на присъдата си, като чистеше усърдно подовете в църква в Бедфорд-Стуйвесант, Бруклин. Клайв Нийл е пастор в централната църква в Бедфорд.

В интервю за New York Times той хвърли светлина върху конкретните задължения, които Макгрегър поел по време на обществената си служба в църквата.

„Той вършеше физическа работа. Прахосмукачка, миене, преместване на кутии, преместване на консумативи, изхвърляне на боклука и т.н. Конър беше доста търпелив в полирането със спрей и кърпа. 

Макгрегър има достатъчно сила в мускулите си, за да направи това.", каза Нийл.

Времето на Макгрегър в църквата му помогна да придобие нов поглед върху своето пътуване и стремежи. Ирландецът дори призна, че изпитва нотка на тъга, когато времето му за раздяла с църквата наближавало.

Ето снимки:

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес