Зареждане

Конър Макгрегър: Бъдете готови за датата

Конър Макгрегър: Бъдете готови за датата
Публикувано на: Април 11, 2023 в 12:00 ч
Конър Макгрегър призова своите фенове да бъдат готови за датата, която ще бележи завръщането му.

Бившият двоен шампион на UFC трябва да се бие с Майкъл Чандлър някъде в края на 2023 година. Преди това да се случи, той трябва да влезе отново в групата за тестване на USADA. Според хора, които следят отблизо базата данни за тестване на USADA, това все още не се е случило.

Всъщност Макгрегър изобщо не е бил тестван през 2023 година. Всички бойци, които са били неактивни, трябва да прекарат шест месеца в пула на USADA. Те трябва да бъдaт тествани на случаен принцип, преди да им бъде позволено да възобновят битките.

На „The Notorious“ може да бъде предоставено изключение, което му позволява да се състезава, без да чака шест месеца. Все още не е ясно дали това ще се случи, но ако не стане, това означава, че Макгрегър срещу Чандлър не може да се случи до октомври.

В нови публикации в Twitter, Макгрегър се пошегува за целия интерес към неговия статут с USADA, туитвайки, че той е „в басейна“. За съжаление, той просто говори за действителен физически басейн, пълен с вода.

„Ние сме в басейна! Честит Великден на всички!", написа Макгрегър в Twitter.

След това той пусна нов пост, с който донякъде надъха своите фенове.

„Бъдете готови за датата“, написа той.

Единствената дата, която имаме сега, е за премиерата на предстоящия сезон на The Ultimate Fighter: Team McGregor vs. Team Chandler.

TUF дебютира на 30 май по ESPN и ESPN+. Шоуто приключва на 15 август и UFC несъмнено биха предпочели треньорите да се бият в някакъв момент близо до тази дата, за да пренесат инерцията от шоуто.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес