Зареждане

Колби Ковингтън: Лесно ще прегазя Хабиб Нурмагомедов

Колби Ковингтън: Лесно ще прегазя Хабиб Нурмагомедов
Публикувано на: Март 23, 2023 в 00:00 ч
Американският състезател по смесени бойни изкуства Колби Ковингтън вярва, че Хабиб Нурмагомедов се е страхувал от него. Колби, който е бивш временен шампион в полусредна категория смята, че той е причината Хабиб да не се качи в горната категория.

Смешно е Ковингън да твърди такива неща, след като два пъти го биха на улицата, като и двата пъти пускаше жалби в полицията. В последните 6 години Ковингтън не е побеждавал боец, който да е в добра бойна форма.
 
В последните 4 години той победи Роби Лоулър, Тайрън Уудли и Хорхе Масвидал, които отдавна не са това, което бяха. Колби обаче си вярва, че бил огромно страшилище, което всявало респект в Нурмагомедов.

„Хабиб никога не се е качвал до полусредна категория. Аз съм причината. Защото съм тук, за да се бия. Той не искаше да влезе в октагона с мен, защото разбираше, че стилът ми е неудобен за него. 

Аз съм много по-гъвкав боец и не бих имал проблем да спра неговите тейкдауни и да го надиграя в стойката. Имам и безкрайна издръжливост. 

Лесно бих прегазил Хабиб.”, каза Ковингтън в интервю за журналиста Джеймс Линч.

Дейна Уайт обяви, че Ковингтън ще се бие за титлата в полусредна категория с Леон Едуардс. "Роки" обаче не иска тази битка и беше категоричен, че няма да подпише договора.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес