Зареждане

Колби Ковингтън: Леон Едуардс приключи! Да се връща в прелимите

Колби Ковингтън: Леон Едуардс приключи! Да се връща в прелимите
Публикувано на: Август 2, 2024 в 12:00 ч
Резултатът от шампионската битка между Леон Едуардс и Белал Мохамед беше коментиран от обичайно бдителния Колби Ковингтън.

Както можете да си представите, той нямаше да каже нищо хубаво за нито един от колегите си. На събитието UFC 304 миналия уикенд, Мохамед доминира над Едуардс в продължение на пет рунда и спечели титлата в полусредна категория от него.

Колби Ковингтън, който загуби от Едуардс през декември 2023 г. на UFC 296, каза в интервю за Submission Radio, че след двубоя с него Едуардс вече не е имал мотивация да се бие:

"Не съм изненадан, защото знам, че Леон спечели толкова много пари от последната си битка с мен, че вероятно вече не е гладен за успех. Мисля, че загуби мотивация. Няма вече за какво да се бие. За какво да се бори ? Вече е постигнал всичко, което си е наумил. Стигна върха. 

Той не е от типа хора, които, когато са изправени пред трудности, ще станат и ще опитат още веднъж. Предпочита да се откаже. Той го показа в миналото и сега е ясно, че няма този глад.

Не съм гледал битката. Не знам как изглеждаше, но мога да ви кажа, че знаех, че Леон няма да бъде мотивиран. Мисля, че това беше краят му. Сега Леон може да се върне към прелимите, където му е мястото.", каза Ковингтън.

Ще успее ли Леон пак да стане шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес