Зареждане

Колби Ковингтън иска Шавкат Рахмонов в края на годината

Колби Ковингтън иска Шавкат Рахмонов в края на годината
Публикувано на: Август 10, 2024 в 02:00 ч
Колби Ковингтън желае да се бие за титлата в полусредна категория още сега.

Той обаче знае, че не е в състояние да диктува правилата. Ковингтън е противоречива звезда на UFC, който винаги привлича вниманието, особено в САЩ. Единственият проблем при него е, че няма много активност в клетката и не се справя много добре в битките за титлата.

Известният американски патриот загуби два пъти от Камару Усман и веднъж от Леон Едуардс. Най-голямото му постижение е временната титла, която спечели през 2018 година с победа над Рафаел дос Аньос. Сега категорията има нов шампион, а Колби не му е фен.

Ковингтън иска да се бие с Шавкат Рахмонов в края на годината, за да го победи и да се превърне в претендент.

„Трябваше да се изсмея, когато видях кой сега седи на трона в полусредна категория. Това ли е шампионът ? Това не е шампион, а обикновена нула, която е имала повече късмет, отколкото разум в кариерата си. Ако се изправя срещу него, тогава гарантирам, че ще го върна там, където му е мястото. 

Цялата полусредна категория е скучна без мен. Никой не гледаше тези глупости между Мохамед и Едуардс. Аз съм единственият човек, който привлича вниманието тук и Дейна Уайт го знае много добре. Уайт знае много добре кой продава PPV. 

Готов съм да приема предизвикателство, което ще ми даде шанс за титлата. Мисля, че Шавкат Рахмонов е там, така че вероятно ще се бия с него някъде в края на годината.", каза Ковингтън.

Лошата новина за Ковингтън е, че Мохамед също иска да се бие с Рахмонов. Шавкат със сигурност ще избере шанс за златото пред Ковингтън.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес