Зареждане

Колби Ковингтън иска да се завърне през април или май

Колби Ковингтън иска да се завърне през април или май
Публикувано на: Януари 12, 2020 в 16:05 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън се е отдал да почивка. Той загуби с ТКО от Камару Усман на UFC 245 през декември миналата година в една равностойна и оспорвана битка. Мнозина вярват, че Колби водеше по точки, но в 5-тия рунд шампиона го прати в нокдаун, а преди това му счупи челюстта.

Усман се нахвърли с удари върху Ковингтън, а рефера спря битката и Ковингтън не беше доволен. В крайна сметка той загуби, но вярва, че не е било заслужено. Това спря серията от 7 поредни победи на Ковингтън и сега той се цели в завръщане през април или май. Ето какво сподели за неговото завръщане в клетката Дан Ламбърт, който е собственик на АТТ:


Той имаше малка фрактура на челюстта. Не се наложи операция и такива неща. В момента Колби релаксира и се възстановява. Очаквам да се завърне в залата след няколко седмици. Той ще се завърне и ще тренира здраво, защото такъв е начина на това хлапе. 

Колби ще започне да тренира през февруари и ще бъде готов да се върне към края на април или май. Зависи от това, което той иска да прави и от плановете на UFC. Ковингтън ще се бие с всеки от топ 10 или топ 5 в категорията. Колби иска битка с боец, който да го приближи отново до титлата.


Колби реши да покаже, че неговата челюст е в добро състояние няколко седмици, след като Усман я счупи на UFC 245 във Вегас. Ето го бившия шампион, който се забавлява и играе баскетбол.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес