Зареждане

Кокър: Фьодор Емеляненко може да се бие с Овърийм или дос Сантос

Кокър: Фьодор Емеляненко може да се бие с Овърийм или дос Сантос
Публикувано на: Април 3, 2021 в 08:21 ч
Скот Кокър, който е президент на Bellator иска да види битки между Фьодор Емеляненко и легендите Алистър Овърийм и Жуниор дос Сантос. Двамата бяха освободени от UFC преди няколко седмици и сега президента на Bellator е готов да ги приеме в организацията си. Преди няколко дни дос Сантос сподели, че има интерес към битка с Емеляненко.

Овърийм от своя страна все още пази мълчание и не е ясно дали ще продължи кариерата си. Фьодор не се е бил от декември 2019 година. Тогава той нокаутира Джаксън в Япония и се върна към победите. Фьодор успя да пребори COVID-19 и сега е готов да тренира на пълни обороти.

Кокър разкри, че след седмица ще се види с Емеляненко и ще обсъдят неговото бъдеще. Скот очаква Фьодор да се бие в края на лятото и сподели следното за легендарния боец:

Фьодор Емеляненко вече е по-добре и може да започне подготовка за битка. Мисля, че той ще се бие при нас в следващите месеци. Следващата седмица ще дойде при нас и ще говорим. Ще дойде заедно с Немков и ще говорим. Искам да се бие в края на лятото или началото на есента. 

Няма да подписваме с Овърийм или дос Сантос за 2 години. Няма да се опитваме да ги градим, защото те са постигнали всичко. Двамата вече са доказани легенди. Ние имаме легенди на спорта и в Bellator. Фьодор срещу Овърийм е интересна битка за мен. Фьодор срещу дос Сантос също е интересна битка за мен. 

Кой искате да е следващ за Емеляненко в ММА ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес