Зареждане

Коди Гарбрандт предизвика Ти Джей Дилашоу на трилогия

Коди Гарбрандт предизвика Ти Джей Дилашоу на трилогия
Публикувано на: Октомври 31, 2022 в 00:00 ч
Коди Гарбрандт е готов да направи трилогия със своя голям враг Ти Джей Дилашоу.

Враждата между двамата беше подновена, след като Ти Джей сподели, че нокаутирал 2 пъти Гарбрандт, въпреки че бил с контузии в раменете. По-рано този месец Ти Джей се би за титлата в категория петел, но загуби, защото си извади рамото в битката с Алджамейн Стърлинг.

Сега Дилашоу ще ляга под ножа и ще бъде аут в следващата година. Коди не е доволен от приказките на Ти Джей по негов адрес и хвърли ръкавицата в негова посока.

"Този пич е кучка. 10 дни преди първата ни битка UFC ме заведоха в Лас Вегас, за да ми направят епидурална инжекция в гърба, защото дори не можех да ходя. 

Не се оправдавах и не плаках за това, след като загубих от този измамник. Уредете ни 3-та битка. Този път химията няма да го спаси.", написа Коди в социалните мрежи.

Коди е с рекорд 12-5 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби. За последно той беше нокаутиран от Кара-Франс в края на 2021 година. Гарбрандт печели само 1 от последните си 6 битки за UFC. В миналото той загуби с нокаут 2 пъти от Ти Джей в битките им за титлата.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес