Зареждане

Коди Гарбрандт: Фигередо ще напусне клетката в чувал

Коди Гарбрандт: Фигередо ще напусне клетката в чувал
Публикувано на: Септември 7, 2020 в 05:00 ч
Бившият шампион в категория петел Коди Гарбрандт отговори на Дейвисън Фигередо. Преди няколко дни бразилеца пусна видео в социалните мрежи, в което се закани да откъсне главата на американеца. Двамата ще се бият на UFC 255 в края на ноември за титлата в категория муха. Битката ще бъде дебют за Гарбрандт в категорията и той вярва, че ще влезе в листата с тези, които са печелили две титли в различни категории.

Вижте още - Фигередо: Ще откъсна главата на копеленцето Гарбрандт

В социалните мрежи Коди предупреди мениджъра на Фигередо, Уалид Исмаил да вземе чувал, защото планира да убие неговия боец. Ето какво още написа Коди:

Тези копелета Фигередо и неговия мениджър, които имат глави с формата на лимон трябва да разберат, че не опитвам да продавам тази битка. Ще го размажа. Уалид, вземи чувал със себе си, за да може след боя да прибереш този Голем обратно в Бразилия. Фигередо ще умре. Не искам да си губя времето за тези двама хобити. Той ще види какво ще стане, когато влезе с мен в клетката.

Преди няколко дни стана ясно, че Коди е с коронавирус и в момента се възстановява. Преди няколко месеца 29-годишния боец прекъсна серия от 3 поредни загуби след брутален нокаут над Рафаел Асунсао.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес