Зареждане

Клариса Шийлдс: Дебютирам в ММА през юни 2021

Клариса Шийлдс: Дебютирам в ММА през юни 2021
Публикувано на: Декември 28, 2020 в 08:17 ч
Златната медалистка от олимпийските игри и световна шампионка в бокса Клариса Шийлдс сподели, че ще направи своя дебют в ММА през май или юни 2021 година. 25-годишната американка подписа договор с ММА организацията PFL и планира да постигне големи неща в клетката. Тя вече започна да се готви за своя дебют и избра най-доброто възможно място за подготовка.

Тя тренира с бившият шампион Джон Джоунс и бившата шампионка Холи Холм, която направи трансфер от бокса към ММА преди почти 11 години. Шийлс е шампионка на WBA, WBC, IBF и WBO в средна категория и е с рекорд 10-0 в ММА. Ето какво сподели шампионката за бъдещето си в клетката:

Когато подписах договор с PFL, всички тези интервюта започнаха да идват и се почувствах притеснена. Подписах с тях и знаех, че трябва да започна да тренирам. Аз вярвам в това, че правилната подготовка предотвратява лошото представяне. Джон Джоунс винаги ми е казвал, че ако реша да се бия в ММА, тогава той ще ми помогне заедно с неговите треньори. Това беше преди 2 години. 

Говорихме с Дейна Уайт, но той намекваше за договор за 1 битка. В PFL обаче ми казаха, че постепенно ще вдигаме нивото. Ще имам шанс да се включа в техния турнир през 2022 година. Ще мога да се боксирам и моята кариера в бокса няма да се повлияе от тази в ММА. 

Ще се боксирам през февруари, но все още не сме го обявили. Аз съм победител и искам винаги да побеждавам. Вече имаме краен срок за моя дебют в ММА. Очаквам с нетърпение да се бия през май или юни следващата година. Това ще бъде моят професионален дебют в MMA. 

Щe успее ли да постигне някакви успехи Шийлдс в ММА ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес