Зареждане

Khabib: Тежка вечер чака Dustin Poirier на UFC 242

Khabib: Тежка вечер чака Dustin Poirier на UFC 242
Публикувано на: Август 19, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Безспорният шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov няма намерение да се разделя с непобедената си статистика. "The Eagle" залага безспорната титла в главната битка на UFC 242, което ще се проведе през септември в Абу Даби. Негов опонент ще бъде временният шампион Dustin Poirier, който се намира в серия от впечатляващи победи.

Непобедения боец от Дагестан е наясно, че "The Diamond" е сериозен опонент и няма да го подцени. Khabib вярва, че Dustin просто не е на неговото ниво и ще бъде тежка вечер за него в пустинята:


Той има добър бокс и се движи добре с краката, но в последните си битки се бие само срещу страйкъри. Той не се е бил с боец, който постоянно ще се бори с него. Не е срещал боец като мен и мисля, че го чака тежка вечер. Това е моето мнение и той трябва да е готов, защото ще го боря цяла вечер. Моят план е да го изморя и да го накарам да се предаде. За мен най-важното е победата. 

С позволението на Бог ще го постигна на 7-ми септември. Няма значение кой е мой опонент, защото аз премазвам всички. Няма значение дали ще е Poirier или Ferguson. Хората говорят за неговата серия от победи, но какво ще кажат за 27-0 и 11 години без загуба ? Няма да го подценявам, но ви казвам, че не е на моето ниво. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес