Зареждане

Khabib се чувствал добре когато удрял Conor McGregor в лицето

Khabib се чувствал добре когато удрял Conor McGregor в лицето
Публикувано на: Януари 24, 2019 в 00:00 ч


Khabib Nurmagomedov успя да защити титлата си в лека категория с победа над Conor McGregor миналата година. Дагестанеца успя да го доминира и го изпрати в нокдаун във втория рунд. Преди битката McGregor изсипа доста обиди по адрес на Khabib и хората около него и Nurmagomedov се чувствал добре, когато го удрял в лицето:


Насладих се на всеки момент. Чувствах се много добре, когато го удрях в лицето, защото той изговори много глупости. Наслаждавах се от това, че го удрях в лицето и му говорех, а след това той ми каза, че било бизнес, за да ме накара да се успокоя. 

Това не е спаринг и няма как да спираме. Мисля, че той може би не разбираше моя английски. Позволих си малко да загубя контрол, а бяхме говорили с баща ми преди битката. Той ми каза, че трябва да си върша работата и да не слушам приказките на McGregor.



След няколко дни двамата ще трябва да застанат пред Атлетическата комисия и да получат своите наказания. Преди няколко седмици бащата на Khabib сподели , че очакват 6 месеца наказание, а според Khabib наказанието може да бъде и цяла година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес