Зареждане

Khabib готов за битка с Georges St-Pierre в Канада

Khabib готов за битка с Georges St-Pierre в Канада
Публикувано на: Август 31, 2019 в 07:00 ч
Качил: DoloR
Безспорният шампион в лека категория Khabib Nurmagomedov дълго време търсеше битка с бившият шампион в полусредна и средна категория Georges St-Pierre. Двамата преговаряха няколко месеца, но в крайна сметка от UFC решиха, че не искат такава битка и това разгневи "Rush". В началото на годината Georges обяви на пресконференция, че официално се оттегля от ММА, защото от UFC му отказали битка с Khabib.

GSP се оттегли с рекорд 26-2 в ММА и в серия от 13 поредни победи. Khabib го молеше да не се оттегля, но това не промени решението на бившия шампион. Сега "The Eagle" ще брани пояса след седмица в Абу Даби срещу Dustin Poirier, а в мислите му отново е битка с легендарният Georges St-Pierre. Непобедения боец от Дагестан е готов да отиде в Канада, за да се изправи срещу един от най-добрите в историята на ММА:


Можете ли да си представите битка между мен и Georges St-Pierre в Монреал ? Taм ще има места за около 55,000 души. Може да се бием в Москва на голям стадион, който да приеме 80,000 души. Мисля, че тази битка трябва да се случи в Монреал или Москва. На 100% ще продадем цял стадион. 

Georges St-Pierre е голямо име, а аз съм шампион. Защо да не се бием ? Може да правим каквото си искаме. Това е UFC, а не NBA или футбол. Може да го направим. Dustin Poirier и Tony Ferguson не могат да направят това. Сега е моето време и аз мога да го направя. 

Когато един боец си изгради име и стане звезда, то тогава може да прави такива неща. Видяхме как Conor McGregor си изкара битка с Floyd Mayweather. Когато има двама бойци, които имат големи имена това им позволява да правят каквото си поискат. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес