Зареждане

Кевин Лий: Аз създадох Чарлз Оливейра

Кевин Лий: Аз създадох Чарлз Оливейра
Публикувано на: Август 26, 2021 в 04:00 ч
Кевин Лий твърди, че той е в основата на успехите на Чарлз Оливейра. В последната година и половина Оливейра пожъна големи успехи и успя да спечели титлата в лека категория. В началото на 2020 година Чарлз успя да събмитне Лий в родината си, а в края на годината победи и Тони Фъргюсън.

Тази година Оливейра се справи с Майкъл Чандлър и спечели златото. Кевин не се е бил от загубата, която инкасира срещу Оливейра. Лий мина през операция в двете колена и този уикенд ще се завърне в клетката.

Той ще се качи отново в полусредна категория, за да се бие с Даниел Родригес. Лий печели само 1 от последните си 4 битки в UFC, но не му липсва увереност. В интервю за Ариел Хелуани Кевин реши да говори за Оливейра и каза следното:

Не съм изненадан, че Оливейра спечели титлата. Казах в интервюто след срещата ни, че някак си му дадох тази победа. Аз един вид го създадох този човек. Той се издигна след битката ни. 

Чарлз израсна много след нашата среща. Аз му дадох това и го направих това, което е днес. Подцених го преди срещата ни. Аз не исках да се бия в шампионска среща и избрах него, защото си мислих, че не е на това ниво. 

Не съм изненадан, че спечели титлата. 10 минути след битката ни, знаех, че ще е шампион. Аз го създадох. 

Кевин ли е в основата на успехите за Оливейра ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес