Зареждане

Кевин Холанд: Ще се пенсионирам, ако Чимаев се бие за титлата

Кевин Холанд: Ще се пенсионирам, ако Чимаев се бие за титлата
Публикувано на: Декември 2, 2022 в 00:00 ч
Американският състезател по смесени бойни изкуства Кевин Холанд обяви, че ще прекрати кариерата си, ако Хамзат Чимаев получи битка за титлата в средна категория. В последните дни Чимаев и Перейра се обвиняват взаимно, че няма битка помежду им.

През септември на UFC 279 Чимаев победи Холанд чрез събмишън за 2 минути. Битката се проведе в средна категория, след като Хамзат се провали на кантара. Този уикенд Холанд се завръща, за да се бие със Стивън Томпсън във Флорида.

Холанд споделя, че ако Чимаев получи шанс за титлата срещу Алекс Перейра, тогава той е аут от ММА.

„Бях сериозен да прекратя кариерата си. Все още е в сила. Ако в неделя сутрин, когато бия Томпсън, се събудя и видя, че Чимаев има битка за титлата с Алекс Перейра, въпреки че не се бие с топ 15 бойци, тогава аз съм аут.

Ясно е, че бизнесът е бизнес и някой има своите фаворити, но този човек не се вписва в теглото. Бих се с него, след като той не можа да отслабне, когато аз не трябваше да се бия с него.“, каза Холанд на пресконференция преди UFC по ESPN.

За 4 години в UFC Холанд направи 16 битки. Срещата срещу Томпсън ще бъде битка номер 17 за него в организацията. Въпреки това Кевин все още не е стигал до злато в някоя от категориите.

Справедливо ли е Чимаев да се бие за титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес