Зареждане

Кевин Холанд с 3 счупени метакарпални кости в дясната ръка

Кевин Холанд с 3 счупени метакарпални кости в дясната ръка
Публикувано на: Декември 6, 2022 в 00:00 ч
Кевин Холанд е счупил третата, четвъртата и петата метакарпална кост на дясната си ръка. Това беше споделено от мениджърът на Холанд, Орен Ходак, пред ESPN.

Контузията се случва, когато Холанд вкарва дясно кроше на Стивън Томпсън в първия рунд. Миналя уикенд Холанд премери сили със Стивън "Wonderboy" Томпсън в главната битка на UFC Fight Night в Орландо, Флорида.

Холанд ще посети ортопедичен специалист, за да насрочи операция. Холанд спечели първия рунд на двубоя, но Томпсън в крайна сметка стигна до победата с технически нокаут след края на четвъртия рунд.

Ръката на Холанд очевидно беше наранена и той имаше проблеми да се защитава и да организира ефективно нападение. Неговият треньор, Боб Перес, реши да не го остави да излезе през последните пет минути.

Холанд (23-9, 1 NC) навлезе в серия от 2 поредни загуби. Жителят на Тексас се е бил 12 пъти от 2020 г. насам, най-много от всеки UFC боец през този период. Той се би 7 пъти между май 2020 г. и април 2021 г., което е рекорд на UFC за един 12-месечен период.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес