Зареждане

Кенъниър призова за реванш с Имавов в Париж през септември

Кенъниър призова за реванш с Имавов в Париж през септември
Публикувано на: Юни 13, 2024 в 20:00 ч
Джаред Кенъниър говори за противоречивото спиране на битката му с Насурдин Имавов. Двамата се биха миналия уикенд в Кентъки в битка от средна категория. Джаред водеше по точки и доминираше, но в 4-тия рунд беше разклатен сериозно. Той опита да се възстанови, но Джейсън Хърцог се намеси и спря битката. Така Кенъниър загуби с технически нокаут.

Сега американецът изрази своето разочарование за решението на рефера и апелира за реванш. Имавов вярва, че Хърцог бил прав, защото така предпазил Джаред от прекомерни контузии. Не такова е мнението на Кенъниър, който твърди, че е бил ограбен от шанс да оцелее и да се върне в действие.

UFC планират събитие през септември в Париж и точно там Джаред иска шанс за изкупление в реванш с Имавов.

"Беше ужасно депресиращо. Определено ми отне известно време да се събера достатъчно, за да гледам повторението на тази битка и да преживея отново този момент. Беше наистина ужасно чувство. Сякаш някой ми беше отнел възможността да направя нещо велико. Не чувствам, че съм загубил тази битка. Имам чувството, че ми я отнеха. Бях ограбен от възможността да оцелея и да се върна в действие, което бях правил много пъти в битките си.

 Ужасно депресиращо и подценяване. Искам да апелирам за реванш. UFC ще посети Париж през септември и бих искал да отида на терена на Имавов и да поправя тази грешка. Той ще има предимството на родната публика. Няма да има хора, които викат "САЩ, САЩ!" Ето как искам да се откупя. Реванш в Париж. Той летя за САЩ и аз с удоволствие бих летял до него.", сподели Кенъниър в The MMA Hour с Ариел Хелуани.

Трябва ли да има реванш ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес